10 noiembrie 2006

Date despre Balul Bobocilor

Tocmai am vorbit cu unul dintre organizatori si mi-a infirmat datele initiale pe care le aveam despre bal (luate de pe site-ul facultatii...). Inca nu e definitiv nimic, deci deocamdata nu sunt valabile datele cum ca biletul ar costa 15ron sau ca balul va fi in Club Dumars.

Scuzele mele tuturor. Keep in touch for more info :)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Informatiile sunt, intr-adevar, infirmate. De mine (Denisa Nica organizator). Sa va spun si de ce.

Data de 21 si locatia (Dumars) au fost doar niste idei care ne-au venit la inceput. Unul dintre colegi, care initial era in organizare, s-a apucat sa le faca publice. Negocierile nu sunt incheiate, cu Dumars-ul nu avem inca vreun contract, data va fi cel mai devreme 28 noiembrie(e fizic imposibil sa organizam balul mai devreme de atat) iar pretul biletului, cel mai probabil mai mic de 15RON.

Imi cer scuze pentru dezinformare. Asta se intampla cand sunt anuntate lucrurile inainte sa fie stabilite. Imi pare rau, stiu ca sunteti nerabdatori sa aflati cat mai multe!

Sa va spun ce s-a intamplat, de fapt, cu organizarea, pana in momentul in care eu postez acest mesaj:
- am realizat o mapa de prezentare a evenimentului si am abordat urmatorii sponsori (asteptam inca raspuns) : Pepsi, Cosmote, BRD, Siveco - raspunsurile le primim in decursul saptamanii viitoare
- am organizat preselectia Miss si Mister Boboc, avem acum participantii finali
- am discutat preturi ale locatiei cu diversi patroni de cluburi.

Asteptam zilele acestea o oferta din partea lor sa vedem ce este cel mai avantajos din punct de vedere al raportului calitate/pret.

Cam atat am realizat pana acum. Cei care au idei si vor sa se implice, trimiteti mail la bal.fjsc@yahoo.com sau adaugati-ma in lista voastra de messenger (denisanicamihaela)si anuntati-va ideile sau parerile.


Imi cer inca o data scuze pentru anuntul facut de colegul meu. Erau doar idei, nimic materializat, nimic pus inca in practica. Sper sa putem comunica mai eficient pe viitor!

Denisa Nica

Anonim spunea...

Dragilor, am auziti k v-ati plans k nu aveti date concrete despre bal. Asa e. Aveti tot dreptul. Dar asa cum cizmarul nu are cizme, si noi mai avem probleme de comunicare.
Si exista unii oameni care cred k a comunica inseamna a vorbi. Uneori fara noima.
De aceea va rog sa aveti incredere in noi, sugestiile voastre sunt luate in considerare, am vazut rezultatele sondajului facut pe site-ul FJSC.
Cei care simt k pot sa dea o mana de ajutor in organizare sunt mereu bineveniti.Nu avem locuri limitate. Balul nu e un eveniment usor de organizat, iar cei care au mai facut asta stiu despre ce vorbesc.
Balul merge inainte cu pasi mari. De indata ce avem date concrete, o sa va anuntam cu surle si trambite (hai nu cu surle, dar cu trambite sigur).
Va pup pe toti.
Carmen Paun, presedinte ASJC