23 noiembrie 2006

Se dau legitimatiile de transport!

Au inceput sa se dea legitimatiile de transport! Eu mi-am luat-o pe a mea astazi. Se vor da si maine (o exceptie laudabila... teoretic secretariatul nu are program cu publicul vinerea) incepand cu ora 12. Finally! :)

UPDATE: Am uitat sa spun esentialul :D. Ca sa vi se elibereze legitimatiile de transport trebuie sa aveti la voi O FOTOGRAFIE TIP BULETIN.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mai era ceva de adaugat: se vor da si legitimatiile cu 24 de calatorii pe accelerat cu 50% reducere. De mentionat e ca ar fi preferabil sa nu le folositi decat incepand cu 1 ianuarie 2007 deoarece sunt valabile pt un an calendaristic si nu pt unul universitar. Daca le folositi din 2006, filele ramase nefolosite vor fi anulate si la anul ... canci. Facultatea a decis sa ne inmaneze si aceste legitimatii odata cu cele clasie de calatorie pentru ca urmeaza vacanta de iarna si asa le-am putea folosi chiar de pe 1 ian. Nu-i asa ca le pasa? :)

Constantin spunea...

Merci pentru informatiile aditionale :). Dar totusi nu am inteles ce voiai sa spui prin "Nu-i asa ca le pasa?". Eu stau la Suceava si nu ma plang... Am sa le folosesc dupa 1 ianuarie cand am sa ma intorc la Bucuresti. Deci nu prea vad unde e problema.