19 decembrie 2006

Notele la PAO

Pe site-ul FJSC au aparut notele la PAO pentru grupele 2, 4-10.

Sursa: FJSC news

2 comentarii:

Anonim spunea...

Comentarii la modul general despre acest blog: Promitea- din titlu- dar continutul e mai slabut decat il asteptam. Citatul pe care ti l-ai ales in deschiderea blogului e mult prea fumat - poate in anul I sa mai impresioneze; sper ca e pus totusi la misto. Informatiile sunt administrative si pana la un punct utile, dar nu crezi ca studentul in anul I la FJSC ar trebui sa stie mai mult despre meseria in sine, nu numai despre ce se intampla la secretariat si cu bursele si salile de sport?
Un cross promotion cu site-urile care comenteaza ce se intampla in peisajul media romanesc ar fi poate util pentru inceput.
Zic toate astea ca fost student la FJSC, nu comentez neavenit de pe marginea drumului.
Anyway, o initiativa de care acum 5 ani eu nu am avut parte.

Corina

Constantin spunea...

Multumesc pentru comentariu (si mai ales pentru critici). Stiu ca blogul nu e tot ce ar putea sa fie... Dar deocamdata isi indeplineste scopul lui curent: sa informeze strict pe probleme administrative. Inca sunt (poate doar eu...) putin pierdut in ceea ce implica meseria in sine. Si cu jurnalismul, si cu blogul. Am sa incerc de anul viitor (calendaristic) sa fac cross-promotion-ul propus de tine. Sper sa iasa bine :)! Va fi "new year resolution"-ul meu. Te mai astept si pe viitor cu critici constructive. :)