07 octombrie 2006

Lansare

3:34AM. Mult, mult fum la mine in camera. Dupa o discutie cu sefa mea (de grupa), am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa rescriu primul post de pe blog. Nu ai niciodata a doua sansa sa faci o prima impresie, nu?
Daca citesti acest blog, sunt mari sanse sa fii student in anul I la FJSC. Mandru? Asa si trebuie! Dupa o vara agitata, cu informatii putine, cu multe mituri (spulberate) despre admitere, suntem intr-un final studenti. E asa de bine... Am plecat de-acasa... Am scapat de parinti... Facem ce ne-am dorit... Totul e perfect!
Si tocmai pentru ca suntem studenti si pentru ca toata vara am umblat cu limba scoasa dupa orice farama de informatii despre admiterea la FJSC (prietenii de pe Forum Educational SEI stiu de ce), am decis sa pornesc acest blog. Orice jurnalist are nevoie de surse de informatie, iar aceasta pagina sper sa devina sursa principala pentru studentii de anul I. Nu este un blog concurent cu cel al facultatii, este doar unul complementar. Sper sa fie o experienta cat mai placuta pentru toti utilizatorii.

Sunt Constantin Ioan Barbu (omu' cu interventia :P) si candidez pentru sefia anului I.

Vote for me! :D

2 comentarii:

Digital Writing spunea...

Felicitari! Si, ca un viitor jurnalist, citeste partea de jos a primei pagini de pe site-ul facultatii, referitor la reproducerea textelor si imaginilor. Si sigla FJSC intra in categoria asta.

Succes!

Constantin spunea...

Da... Multumesc frumos de incurajari si de atentionare! Stiam eu ca excesul de zel strica :D.