31 octombrie 2006

Halloween party la FJSC!

Astazi, 31 Octombrie 2006, studentii de anul I organizeaza, cu acordul conducerii FJSC, o mega-petrecere de Halloween! Sunt invitati toti studentii de anul I la ora 2o:00 la sediul facultatii din complexul Leu, la etajul 6. Let the fun begin! Taxa de participare este de 2RON.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Si ce se intampla, concret, la LEU ?

Constantin spunea...

La Leu va avea loc petrecerea, la etajul 6. Vor veni marea majoritate a colegilor din an si vom socializa. Vom schimba idei, id-uri si numere de telefon. Va canta o trupa de rock (nu stiu exact care, dar sper sa fie fun). O sa facem poze. O sa fie primul nostru party :)

Constantin spunea...

Da... a fost o formulare nefericita, dar cred totusi ca 20000, chiar daca ar fi taxa de participare, nu e un efort bugetar asa de mare...

Digital Writing spunea...

Pacat ca a fost anuntat asa de tirziu, pacat ca multi profi nu stiau de asta, pacat ca nu ati invitat pe toti studentii, ci numai pe cei din anul 1 etc.

Constantin spunea...

Am aflat azi dimineata, pentru ca azi dimineata a pornit ideea. Anuntul e pe blog de la vreo ora dupa ce s-a stabilit ora party-ului... O sa mai fie petreceri, ca doar nu e prima si ultima :D

Digital Writing spunea...

Daca vor fi tot asa, improvizate cu 5 ore inainte si fara sa invitati pe toata lumea, mai bine nu mai faceti, ci faceti una monstru, la sfirsitul semestrului.